Oplysning om kræft

Sundhedsstyrelsen - kræftpakker og opfølgningsforløb

Et kræftpakkeforløb er et samlet tilrettelagt forløb af undersøgelser, behandling og opfølgning. Formålet med kræftpakkeforløbene er at øge og sikre kvaliteten af patientforløbet, herunder at patienterne får hurtig vished om diagnosen og undgår unødvendig ventetid.
Link til Sundhedsstyrelsens hjemmeside om kræftpakkeforløb

Kræftens Bekæmpelse

Hos Kræftens Bekæmpelse kan du finde koncentreret, alsidig og velformidlet viden om kræft, patientstøtte og støtte til pårørende i Danmark. Siden henvender sig til kræftramte, pårørende og professionelle indenfor onkologien.
www.cancer.dk Link til Kræftens Bekæmpelses hjemmeside

SKA

SKA præsenterer viden om kræft- sygdomme, diagnostik og behandling til medarbejderne i sundheds- væsenet og til offentligheden, herunder patienter og pårørende. SKA er en non-profit organisation finansieret af Region Sjælland.

Link til SKAs hjemmeside

Cancer information from the American Society of Clinical Oncology

– Oncologist approved Cancer information from the American society of Clinical Oncology. Amerikansk hjemmeside med meget omfattende og varierede informationer om kræftbehandling. Du kan for eksempel læse om det sidste nye indenfor behandling, høre små foredrag – se film og meget mere. Der er en særlig side for patienter og pårørende (klik på billedet på forsiden). www.cancer.net

Link til hjemmesiden Cancer.net


Redaktør