Film og bøger

At blive syg af kræft betyder, at man må forholde sig anderledes til sin hverdag. Man skal til at være patient. Her er der mange vinkler og gode råd, at hente i bøger og film

At høre​ andres historier 

 Det kan mange gange være en hjælp at opleve og læse om, hvad andre har været igennem, hvordan de har klaret det, og hvad der fik tingene til at fungere og ikke. 

Podcasts om livsstil

Det kan være svært at finde rundt i junglen af budskaber om sund livsstil. Derfor har Kræftens Bekæmpelse udgivet podcastserien ’Sundhedsmissionen’. Målet er at rydde op i de mange falske budskaber om sund livsstil og give danskerne solid viden om, hvilken livsstil, der reelt forebygger kræft.
Link til Kræftens Bekæmpelses podcast - serie "Sundhedsmissionen"

Film om kemoterapi og strålebehandling  til børn og unge

WEB-TV fra Kræftens Bekæmpelse

Via denne side ​kan du se en lang række klip om kræft, det at blive behandlet for kræft, om eksistentielle overvejelser, familierådgivning, senfølger og meget mere.

Biblioteket

Du kan finde mere information om bøger og film på bibliotekets hjemmeside www.bibliotek.dk. Her kan du bestille det, du gerne vil høre, se og læse.  Materialet kan sendes hen til dit nærmeste bibliotek.

Bøger og links

På disse sider præsenteres et udsnit af, hvad der findes af bøger om at være pårørende til en med kræft.

Søgeord

nogle forslag til søgeord, så du let kan finde frem til det du leder efter. Du kan også søge på navnet på din sygdom. 
 
Kræft
Kræftpatienter
Kræft forskning
Børn og kræft
Pårørende og kræft
 
Husk - når du søger, at du kan klikke på, hvilke typer materialer du vil låne - fra artikler, bøger, videoer, dvd´er og så videre.

 
Redaktør