Velkommen til Akutmodtagelsen (vagtlægen)

Akutmodtagelsen (vagtlægen) modtager patienter, der kommer med en akut opstået skade eller sygdom.

Akutmodtagelsen modtager patienter, der kommer med en akut opstået skade eller sygdom. Vi behandler ikke nødvendigvis patienter efter rækkefølge, men ud fra en sundhedsfaglig vurdering. Dette gælder uanset, om du er henvist fra egen læge, vagtlæge, ambulance eller via 1813.

Forløb i Akutmodtagelsen

Et typisk patientforløb hos akutmodtagelsens vagtlæge:

  • Når du ankommer, bliver du registreret i receptionen og henvist til vagtlægens venteområde.
  • Vagtlægen henter dig, når din behandling/ undersøgelse starter.
  • I venteområdet til vagtlægen sidder der også patienter, som skal behandles/undersøges hos andre af akutmodtagelsens læger.

Mens du venter

Vi er opmærksomme på alle i venteområdet. Selvom du ikke kommer til på den tid, som du har forventet, har vi ikke glemt dig.

Hvis du oplever, at din sygdom eller skade bliver værre, skal du henvende dig til personalet. Det kan være, at du har behov for smertestillende medicin eller andet.

Har du behov for at forlade Akutmodtagelsen, bedes du henvende dig til personalet.

Parkering

Der er tidsbegrænset parkering på flere af hospitalets områder. Har du brug for at forlænge din parkeringstid, kan du henvende dig i receptionen. Husk, at medbringe dit registreringsnummer.

Mad og drikke

I venteværelset og på gangene er der vogne med drikkevarer og kaffeautomater til fri afbenyttelse. Der er desuden mulighed for at købe drikkevarer, snacks og sandwich.

På første sal findes en café samt en kiosk.

Internetadgang

Henvend dig til personalet, hvis du ønsker adgang til hospitalets trådløse internet.

Værdigenstande

Du har selv ansvaret for dine ejendele i Akutmodtagelsen.

Spørgsmål

Vi vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Skriv eventuelt dine spørgsmål ned, så du husker dem, når du taler med vagtlægen.

Redaktør