Velkommen til Sårbehandling

Her har vi samlet nogle af de informationer, du kan få brug for, når du skal besøge Sårbehandling.

I Sårbehandling behandler vi forskellige typer sår. Når du ankommer, skal du henvende dig i receptionen, hvor vi modtager dig og registrerer, at du er mødt.

Husk at udfylde og medbringe patientoplysningsskemaet og samtykkerklæringen, som du har modtaget. Du kan også få skemaerne udleveret i receptionen.

Kontaktpersoner

I sårbehandling vil to sygeplejersker være dine kontaktpersoner gennem dit forløb. Vi er ansvarlige for dit forløb i forhold til behandling og koordinering af undersøgelser.

Ventetid

Vi tilstræber, at du kommer ind til tiden. Ventetid kan dog opstå på grund af akut opståede problemer, og sker det, giver vi dig selvfølgelig besked.

Venteværelset benyttes af patienter til både sengeafsnittet og vores to klinikker. Derfor vil du også kunne opleve, at ventetiden for de ventende er forskellig.

Mad og drikke

Der er drikkevarer til rådighed i venteværelset, og du kan købe mad i 7-Eleven eller cafeteriet på Gernes' Torv (forhallen). Du må også gerne selv medbringe en madpakke.

Behandling

Vi behandler dit sår med udgangspunkt i din henvisning. Sammen med en læge koordinerer vi dit behandlingsforløb.

Har du behov for det, arrangerer vi gerne kontakt til hjemmesygeplejen.

Forebyggelse

Vi anbefaler, at du tænker over, hvad du selv kan gøre for at forbedre dit helbred. Du kan læse mere i den vedlagte patientinformation ’Forebyggelse før, under og efter dit hospitalsbesøg’.

Det er f.eks. vigtigt, at du får en varieret og proteinrig kost.

Hvis du ryger, anbefaler vi et rygestop, da rygning forlænger helingstiden.

Praktiske oplysninger 

Rygning:
Herlev Hospital er røgfrit område indendørs. Udendørs er rygning tilladt i de tre rygeområder, som du finder ved Akutmodtagelse, ved opgang 17 samt ved Børne- og Ungemodtagelse.

Mobiltelefon:
Det er tilladt at bruge mobiltelefon i afdelingen, men vi beder dig tage hensyn til de andre patienter.

Transport:
Som udgangspunkt skal du selv sørge for transport til og fra hospitalet. Der er gratis parkering på hospitalets område, men vær opmærksom på, at der flere steder er påkrævet P-skive.

Der er cykelparkering flere steder på hospitalet. Læs mere på vores hjemmeside. 

Kopi af journal:
Hvis du skal bruge en kopi af din journal, skal du gå ind på www.sundhed.dk og printe den ud ved hjælp af dit NemID/MitID.

Du finder en vejledning til print på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at der går 3-5 dage, før din journal er opdateret.

Kontaktoplysninger:
Ved spørgsmål om kørsel og ændring af tider kan du ringe til en lægesekretær på telefon38 68 46 79 hverdage fra kl. 8.00-15.00.

Har du spørgsmål til din behandling, tager lægesekretæren imod din besked, hvorefter sårsygeplejersken ringer tilbage snarest muligt.

Redaktør