Velkommen til Plastikkirurgi, klinik 1

Klinikken tager sig af patienter med sygdomme i huden og patienter, der skal have rekonstruktiv behandling efter en anden sygdom.

Velkommen

Sådan finder du klinikken

Plastikkirurgi, klinik 1 ligger ved Borgmester Ib Juuls Vej 5, opgang 3, 4. etage, E7. Se vedlagte kort over hospitalet eller gå ind på www.herlevhospital.dk/plastikkirurgi > Find vej

I klinikken henvender du dig i receptionen. Sekretæren i receptionen registrerer din ankomst.

Medbring

Du bedes medbringe dit sygesikringskort og dit indkaldelsesbrev.

Hvem møder du 

Under dit besøg på klinikken vil du møde en sygeplejesekretær, læge og sygeplejerske. Den behandlende læge er ekspert i din sygdom. 
Udover det faste personale kan der være læge- eller sygeplejestuderende på undersøgelsesstuen. Du kan til enhver tid frabede dig studerende på stuen.

Pårørende

Du er velkommen til at tage pårørende med. Det kan være en god idé, at I er to til at høre og huske de informationer, der gives under din undersøgelse. 

Der kan være ventetid

Der er flere forskellige stuer, hvor vi undersøger patienter. Du kan derfor ikke forvente, at du bliver kaldt ind i den rækkefølge, du er mødt. 
Der kan være ventetid. Det er derfor en god idé at tage en bog eller anden underholdning med. Du får så vidt muligt besked om eventuel ventetid.

Mad og drikke

Du er velkommen til at tage mad og drikkevarer med hjemmefra. På Gernes' Torv (forhallen) holder 7-Eleven og cafe åbent dagligt.

Rygepolitik

Herlev Hospital er røgfrit område både indendørs og udendørs. 

Mobiltelefon

Du må gerne bruge din mobiltelefon på hele hospitalet. 

Internet 

Du kan få gratis adgang til hospitalets trådløse internet. Brugernavn og adgangskode får du ved at henvende dig i receptionen. 

Parkering

Der er flere store parkeringspladser på Herlev Hospital. Det er vigtigt, at du afsætter god tid til at finde en parkeringsplads. Du kan se detaljeret kort på www.herlevhospital.dk under Find vej. 

Journaloplysninger

Husk at du kan finde alle dine journaloplysninger på Sundhed.dk. Dette kan være nyttigt fx i forbindelse med forsikringssager. 

Læs mere 

På www.herlevhospital.dk/plastikkirurgi kan du finde flere informationer.

Redaktør