Velkommen til Kvindesygdomme sengeafsnit 1

Praktiske informationer om Kvindesygdomme, sengeafsnit 1.

Medinddragelse

Det er vigtigt for os, at du og dine pårørende føler jer inddraget i dit behandlingsforløb. Vi opfordrer til, at du deltager aktivt i din egen pleje og behandling efter nærmere aftale med sygeplejersken.

Information til pårørende

Alt personale på hospitalet har tavshedspligt. Derfor kan vi kun informere dine pårørende i begrænset omfang og kun med dit samtykke.

Vi opfordrer til, at du aftaler med dine pårørende, at der kun er en enkelt person, som ringer på vegne af din familie.

Kontaktperson

Under din indlæggelse vil både en læge og en sygeplejerske/social- og sundhedsassistent være dine kontaktpersoner. Lægen har det overordnede ansvar for din behandling, og plejepersonalet har ansvaret for plejen.

Vi arbejder i faglige teams, og du kan derfor møde andre læger og  sygeplejersker under din indlæggelse.

Stuegang

Ved stuegang får du information og svar på dine spørgsmål om din sygdom, undersøgelsesresultater, behandling og planer for den videre behandling. Dine pårørende er velkomne til at deltage. 

Har du brug for en samtale med din kontaktlæge, kan du aftale tidspunkt med personalet. Det vil oftest foregå i tidsrummet klokken 10.00 -14.00.

Medicin

Du skal opbevare medbragt medicin aflåst i dit skab på stuen. Efter aftale med plejepersonalet kan det opbevares i medicinrummet. 

Hygiejne

Det er vigtigt, at du og dine pårørende er meget opmærksomme på håndhygiejne under indlæggelsen, så vi undgår spredning af bakterier. Du kan læse mere i folderen ”Stop Smitten”.

Hvis du har brug for rent hospitalstøj og håndklæder, skal du kontakte personalet.

Mad og drikke

Du kan hente mad og drikke ved buffeten, som er placeret i dagligstuen mellem stue 12 og 14. Her finder du også drikkevarer og mellemmåltider resten af døgnet. 

Vi opfordrer til, at du spiser hovedmåltiderne i dagligstuerne. 

  • Morgenmad klokken 7:30-08:00
  • Frokost klokken 11:30-12:00
  • Aftensmad klokken 17:45-18:15

Ugens menu kan ses på tavlen i dagligstuen. Du bedes placere urent service på afrydningsstativet, der er placeret ved buffeten og i køkkenet.

Hvis dine pårørende ønsker at spise sammen med dig, kan de købe en spisebillet i 7-Eleven på Gernes Torv' (forhallen). Der kan alternativt købes mad i caféen på Gernes' Torv (forhallen).

Patientkøkken

Patientkøkkenet ligger overfor stue 11 og 12. Du har mulighed for at lave kaffe og te til dine gæster. Der er mikroovn og køleskab, hvis dine pårørende medbringer mad og drikke efter dine ønsker.

Husk navn og dato på de ting du sætter i køleskabet. Husk venligst at tømme køleskabet ved udskrivelse.

Besøgstider

Der er fri besøgstid, men vis hensyn til dine medpatienter. Er du oppegående henviser vi til vores opholdsstue samt nicherne på gangen.

Giv venligst personalet besked, hvis du forlader sengeafsnittet.

Penge og værdigenstande

Vi oplever desværre tyveri på hospitalet. Derfor anbefaler vi, at du medbringer så lidt som muligt af værdi, da vi ikke kan påtage os ansvaret.

Husk at låse dine ejendele ind i dit skab på stuen og have nøglen på dig.

Blomster

Det er en god ide at undgå stærkt duftende blomster, som f.eks. liljer og hyacinter, da det kan forværre kvalme. Du finder vaser i de grønne skabe ved informationen.

Potteplanter må ikke komme ind på hospitalet, da der er bakterier i jorden. Dekorationer med levende lys, er ikke tilladt på grund af brandfare. 

TV

Der er ikke tv på alle stuerne, men du kan se tv i vores dagligstuer. 

Mobiltelefon

Det er tilladt at bruge mobiltelefon. Husk at tage hensyn til medpatienter. 

Internet

Du kan få et login til hospitalets trådløse internet hos personalet.

Udskrivelse

Udskrivelse kan ske hele døgnet alle ugens dage.

Indlæggelsesbevis kan udleveres, hvis du har behov for det.

Transport hjem

Som udgangspunkt skal du selv sørge for transport hjem. 

Efter din indlæggelse i Kvindesygdomme, sengeafsnit 1

Har du kommentarer til dine oplevelser under indlæggelsen, vil vi meget gerne høre fra dig. På afdelingen findes der forskellige muligheder, som du kan anvende, hvis du har lyst til at skrive til os. 

Redaktør