Velkommen til Kvindesygdomme og Graviditetsmodtagelse 1

På Kvindesygdomme og Gravidmodtagelse 1 tilses og behandles kvinder med akut opståede gynækologiske symptomer og lidelser, der er henvist fra egen læge, speciallæge eller 1813.

Når du møder ind i Kvindesygdomme og Gravidmodtagelse 1

Når du henvender dig til sekretæren, registrerer vi, at du er mødt. Sekretæren vil udlevere 2 skemaer, som vi beder dig udfylde, inden du skal ind til lægen. Det ene skema er ”Patientoplysninger” og det andet skema er dit ”Skriftlige samtykke til videregivelse af dine sundhedsoplysninger”.

Vi vil meget gerne vide, om du tager medicin, samt om du har den med på hospitalet.

Ventetid

Tiden du har fået i Kvindesygdomme og Gravidimodtagelse 1 er en vejledende tid. Det betyder, at tiden kan ændre sig, hvis der opstår akutte situationer.

Afsnittet rummer mange funktioner, så du vil opleve at patienterne i venteområdet, ikke skal ses af den samme læge, og ventetiden derfor kan være forskellig.

Er du nervøs, bange eller hvis dine symptomer bliver markant forværret i ventetiden, må du gerne tage fat i personalet i venteområdet. Personalet vil vurdere, om du kan få smertestillende medicin og/eller en varmepude.

Du må gerne forlade afdelingen i ventetiden for at gå i kiosken, ud at trække frisk luft eller andet. Det er vigtigt, at du giver os besked, hvis du går. 

Hvordan foregår undersøgelsen

Når det er din tur, vil du blive hentet ind fra venteområdet. 

Inden undersøgelsen starter, tjekker vi dit navn samt CPR-nr. Herefter får du målt blodtryk og temperatur, og lægen vil optage journal. I de fleste tilfælde laver lægen også en gynækologisk undersøgelse samt ultralydsscanning. Herefter lægger lægen en plan for det videre forløb. 

Du er velkommen til at have én pårørende med til undersøgelsen. 

Samarbejdet med dig

Vi ønsker, at du er tryg og velinformeret under hele dit forløb. Samarbejdet med dig er vigtigt, så vi i fællesskab får det bedste resultat af behandlingen. 

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål.

Vask hænder og/eller brug håndsprit 

God håndhygiejne holder bakterier og vira nede på hospitalet. Sprit dine hænder inden du benytter drikkevognen og efter toiletbesøg. 

Du finder håndsprit i venteområdet, samt på toiletterne.

Mobiltelefon

Du må gerne bruge din mobiltelefon, men vis hensyn til andre i venteområdet. 

Trådløst netværk

Vi tilbyder internetadgang, mens du er her, RegHGaest. Du kan få udleveret en vejledning i receptionen hvis du har behov for dette.

Rygning

Ved behov for rygning, findes der rygeområder ved Borgmester Ib Juuls Vej 17, samt ved akutmodtagelsen. Resten af hospitalet er røgfrit.

Værdier

Pas godt på dine ejendele. Hospitalet har som udgangspunkt ikke erstatningspligt, hvis du mister ejendele under dit ophold.

Informations-TV

Der er i venteområdet et TV, hvor der vises relevant information for afsnittet og hospitalet.

Mad og drikkevarer

Benyt gerne vores drikkevogn. Er du i tvivl, om du må drikke eller skal faste, så henvend dig til personalet først, og spørg for en sikkerheds skyld.

Ved Gernes' Torv (forhallen) er der både en 7-Eleven og en café.

Åbningstider hos 7-Eleven og caféen

7-Eleven er åbent hele døgnet alle ugens dage.

Hospitalets café holder åbent hverdage 7:30 - 20:00.

7-Eleven og caféen finder du på Gernes' Torv (forhallen).  

Parkering

Hvis du holder på 3-timers parkering og får behov for at forlænge din parkering, kan du henvende dig til personalet, og vi vil være behjælpelige med dette. Vi skal bruge bilens registreringsnummer samt dit telefonnummer. 

Du kan også selv ringe til informationen på telefon 38 68 38 68 og få forlænget din parkering.

Forlængelse af parkering gælder i 48 timer.

Der er fri parkering hverdage klokken 16:00 - 07:30, samt lørdag og søndag.

Apotek

Nærmeste døgnapotek er Steno Apotek, Vesterbrogade 6 C.

Lyngby-Svane apotek, Glostrup Apotek og København Sønderbro Apotek har åbent fra 06-24

Kontaktkort

Hvis du skal ses flere gange i et behandlingsforløb, vil du få udleveret et kontaktkort med afsnittets kontaktoplysninger, samt navn på din behandlingsanvarlige læge og sygeplejerske.

Redaktør