Velkommen til Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 og 2

Information om Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 og 2.

Med denne patientinformation håber vi at kunne hjælpe dig til rette på Graviditat og Barsel, sengeafsnit 1 og 2.

Jordemødre og sygeplejersker er til stede hele døgnet på Graviditet og Barsel, sengeafsnit 2, og der vil være et fast personale knyttet til din stue i hver vagt.

Vi forventer, at du er opsøgende og henveder dig, når du har brug for hjælp. Hvis du skal aflaste, vil personalet fortælle dig, hvor meget du skal blive i sengen, og hvor meget du må bevæge dig omkring.
Hvis du har brug for hjælp, skal du benytte patientkaldet ved sengen eller på toilettet.

Det vil for mange gravide være en stor belastning at blive indlagt i graviditeten, særlig hvis det er en akut opstået komplikation. Der kan være bekymringer for, hvordan resten af graviditeten og fødslen skal forløbe. Også tankerne om hverdagen med arbejde og måske hjemmeboende børn, du må forlade, kan fylde meget.

Personalet på afsnittet kender dine udfordriner og bekymringer, som ofte opstår i forbindelse med en indlæggelse i graviditeten. Du er altid meget velkommen til at tale med os om dette.

Praktisk information

Stuegang

Hvis det skønnes nødvendigt, bliver der gået dagligt stuegang, så længe du er indlagt på Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 og 2.

Besøg

Der er besøgstid fra 16:30 til 18:00. Har du besøg uden for dette tidspunkt, er du velkommen til at sidde i forhallen. Der er plads til én pårørende der kan overnatte med dig på stuen, hvis du ønsker det.

Mobiltelefon

Du kan oplade din mobiltelefon og computer i transformeren på sengestuen. Du må ikke benytte transformeren til din hårtørrer.

Internet

  • Der er trådløst internet på afsnittet. Vælg netværket RegHGuest. Åbn internetbrowser,
  • indtast din email og klik på "log in".
  • Adgangen virker i 7 dage.

Mad og drikke

Alle måltider serveres fra buffeten i stueetagen. Når du er færdig med at spise, beder vi dig om selv at rydde op. Du skal aflevere dit service i stueetagen i det område, der er indrettet hertil. Hvis du er sengeliggende, og ikke har en partner med, vil du få bragt maden på stuen.

Håndhygiejne

Da maden serveres som selvbetjening, er det meget vigtig, at du har en god håndhygiejne. Du bedes derfor bruge håndsprit, inden du tager mad fra buffeten. Du skal også bruge håndsprit, inden du tager varme eller kolde drikkevarer.

Kiosk

Kiosken findes i forhallen og har døgnåbent.

Caféen

Caféen ligger i stueetagen ved hovedindgangen.
Caféen har åbent:
Hverdage klokken 08:00-21:00
Lørdag og søndag klokken 10:00 og 17:00

Tekøkken

I tekøkkenet er der mikrobølgeovn og kogeplader, som du kan bruge, hvis du eksempelvis skal have varmet mad. Hvis du lægger madvarer i køleskabet, skal du huske at mærke dine madvarer med stuenummer, dato og tidspunkt.

Rengøring og oprydning

Sengestuen og badeværelset bliver gjort rent ved behov og serviceassistenter. Hold gulvet ryddeligt, så det kan rengøres. Sengetøj og håndklæder skifter du selv efter behov. Du bedes rydde op efter dig selv i fællesområderne og på din egen sengestue, så vi alle hjælper med at opretholde et rent og ryddeligt hospital.
Du kan benytte skyllerummet til vasketøj, affald og blomster.

Hårtørrer

Du må ikke bruge hårtørrer og barbermaskine i Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 og 2's stikkontakter.

Afsnittets døgnrytme

  • Kl. 08:00-09:30: Morgenmad
  • Kl. 12:00-13:00: Frokost
  • Kl. 18:00-19:00: Aftensmad
  • Kl. 16:30-18:00: Besøgstid
Redaktør