​​​​​​​

Coronavirus: Test og seneste nyt

Læs om, hvor du skal møde, hvis du skal testes for corona på hospitalet - og find link til seneste nyt om corona-retningslinjerne på hospitalet

Seneste nyt om corona-retningslinjer på hospitalet

Det er vigtigt for os, at du fortsat føler dig godt modtaget. Vi har derfor samlet info om ændringer og tiltag, som følge af coronavirus.
Find info om de seneste corona-retningslinjer for patienter og pårørende her. Test for coronavirus​


Bestil tid til test
Her skal du møde op (ved test på Herlev Hospital)

Corona-podeklinik

Hvis du har fået tid til coronatest på Herlev Hospitals Corona-podeklinik, skal du møde op på: 

Corona-podeklinik
Borgmester Ib Juuls Vej 21 B
2730 Herlev
NB. Indgang fra den overdækkede parkering (P2) (se kort herunder)

Åbningstid

Alle dage kl. 7.00 – 17.00 (lukket mellem 12.00 - 12.30 og kl 15.00 - 15.15 grundet rengøring). Seneste ankomst til Corona-podeklinikken er kl. 16.45

Brug din GPS

Du kan med fordel bruge din GPS til at finde vej til klinikken. Du indtaster blot den fulde adresse (dvs. vejnavn og nummer til kli).

Gå/kør til "P2" (den overdækkede parkering)

Når du ankommer til hospitalet, må du ikke gå ind igennem hospitalet. Du skal gå/køre til den overdækkede parkering (P2) og finde indgangen til klinikken (se kort herunder).  

Reserverede parkeringspladser 

Der er reserveret særlige parkeringspladser til dig, der skal podes. Parkeringspladserne er placeret i den overdækkede parkering (P2) tæt på klinikken (se kort herunder).

Kort til Corona-podeklinik:


Klik på kortet, for at se det i fuld størrelse (åbner i ny fane)Sådan får du svar

Du får svar på din test ved at logge på sundhed.dk med NemID - det gælder både PCR- og hurtigtest. Ved test af børn og unge under 15 år skal der logges på med forælders NemID for at se testsvaret. 

Du kan også downloade MinSundhed-appen (eller opdatere hvis du allerede har den) og tilmelde dig notifikationer. Så får du direkte besked, når dit prøvesvar er klar.
Læs evt. mere om , hvordan du får svar på din test her (link til regionh.dk) Hvis du får det værre

Hvis du får problemer med din vejrtrækning, forværring af dine symptomer eller er syg over flere dage, skal du ringe til din egen læge – eller Akuttelefonen 1813, hvis det er uden for din læges åbningstid. 

Hjælp til transport

Hvis du skal testes før en aftale på en hospitalsafdeling, kan du have ret til hjælp til kørsel frem og tilbage til test-stedet. ​Læs mere om transport og dine rettigheder her 

​Du er også velkommen til at kontakte den afdeling, som har indkaldt dig, for at høre om dine muligheder for transport.​
Redaktør