Herlev Hospital har plads til både mor og far

Et helt nyt barselsafsnit skaber mere plads og privatliv til den enkelte familie og sætter fokus på det allervigtigste: At give familierne tryghed med hjem.
Alle førstegangsfødende og fødende med komplicerede forløb bliver tilbudt indlæggelse på barselsafsnittet, enten på enestue eller på en to-sengsstue, som er opdelt med væg og skydedør.

- Den nye indretning giver meget mere ro og privatliv til de nye familier end et forhæng. Mange, der er indlagt på vores to-sengsstuer, har faktisk oplevelsen af at have enestue, siger vicechefjordemoder på Herlev Hospital, Dorte Engstrøm.

Far kan altid overnatte

Barselsafsnittet giver mulighed for, at alle fædre eller anden ledsager kan overnatte under hele indlæggelsesforløbet.

- Der er vigtigt at tænke far ind, så han også føler sig hjemme. Dermed understøtter vi den tidlige familiedannelse og fædrenes mulighed for at tage aktiv del i omsorgen for mor og barn, siger Dorte Engstrøm.

Læs hele artiklen:

"Herlev Hospital har plads til både mor og far",