Vaccination mod COVID-19

Du får besked i e-Boks, når du kan blive vaccineret. Du kan IKKE booke tid til vaccination, før du har fået besked.

​Læs også: Region Hovedstaden åbner vaccinationsklinikker på alle hospitaler

Når du har fået besked i e-Boks

Sundhedsstyrelsen har besluttet i hvilken rækkefølge danskerne kan blive vaccineret og giver dig besked i e-Boks, når det er din tur.

Borgere, der ikke modtager digital post, vil få beskeden som almindeligt brev.

Hvornår bliver det min tur?

Alle borgere over 16 år får i løbet af 2021 et tilbud om vaccination mod COVID-19. Vaccinationen er gratis og frivillig.

De grupper, der først bliver tilbudt vaccination, er:

• personer, som bor i plejebolig

• udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19

• udvalgt sundheds- og plejepersonale samt personale i socialsektoren med tæt borger- eller patientkontakt, som er i øget risiko for smitte, og som varetager kritiske funktioner.
Da vi i Danmark stadig kun har modtaget en lille del af de vacciner, vi har brug for, er der endnu ingen tidsplan for, hvornår de forskellige befolkningsgrupper kan blive vaccineret. Du får besked i e-Boks eller pr. brev, når du kan bestille tid.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Generelle spørgsmål om vaccine mod COVID-19

Har du generelle spørgsmål om vaccination mod COVID-19, kan du ringe til coronahotline på (+45) 70 20 02 33 - tast 1.

Har du behov for hjælp til at bruge vacciner.dk, kan du kontakte supporten på Sundhed.dk pr. e-mail eller telefon 44 22 07 27.

BEMÆRK: Sundhed.dk kan desværre ikke se ledige datoer, ventetider, booke dine tider eller ændre dine tider.

Oversigt over COVID-19 vaccinecentre

se oversigten over vaccinecentre i Region Hovedstaden

BEMÆRK: Du kan først booke tid, når du har fået besked i e-Boks eller pr. brev.