Min Sundhedsplatform

M​in Sundhedsplatform

Som patient på Herlev Hospital/Gentofte Hospital har du digital adgang til dit hospital på Min Sundhedsplatform.

På Min Sundhedsplatform kan du blandt andet:
  • Læse udvalgte notater fra din journal
  • Se prøvesvar
  • Følge med i undersøgelser og behandlinger
  • Stille spørgsmål til den afdeling, du er tilknyttet.

Teknisk suppo​​rt til Min Sundhedsplatform

Er du patient og har du spørgsmål af teknisk karakter til Min Sundhedsplatform, kan du skrive til: minsundhedsplatform@regionh.dk

Nyt i e-Boks og på borger.dk​

I forbindelse med Sundhedsplatformen har vi ændret udseende og indhold i vores kommunikation med dig. For eksempel ser indkaldelser anderledes ud. Husk derfor altid at åbne alle dine bilag i din e-boks eller på borger.dk, så du ikke overser vigtige informationer om eventuelle forberedelser, inden du møder på hospitalet.

Brug for råd og vejledning​

Har du brug for råd og vejledning om dine rettigheder og muligheder i forbindelse med dit ophold på hospitalet, er du som altid velkommen til at kontakte patientvejlederen på Herlev Hospital/Gentofte Hospital.

​​Om Sundhedsplatformen

Frem mod 2018 indfører alle hospitaler i Region Hovedstaden og Region Sjælland et nyt fælles it-system, Sundhedsplatformen, som er Danmarks største sundheds-it-projekt. Alle gamle it-systemer lægges over i dette nye system for at skabe større sammenhæng og forbedre måden, vi håndterer data på.
Læs også mere på www.sundhedsplatform.dk​​​