Indvielse af Nyt Hospital Herlev 2. juni - se film fra dagen

Onsdag den 2. juni 2021 kl. 13.30 blev vores nye Akuthus og Kvinde-Barn-Center indviet. Det skete med deltagelse af H.K.H. Kronprinsesse Mary, som klippede den røde snor. Kig med her.

Vent...

Se livestreamingen

Se film fra indvielsen

Vi glæder os over, at vores nye Akuthus og Kvinde-Barn-Center nu er indviet. Med de nye bygninger udvider Herlev Hospital med i alt 56.000 m2.

Begge de nye bygninger består af en kvadratisk base på to etager med cirkelrunde etager ovenpå. I de cirkelrunde etager ligger sengeafdelingerne, hvor der er indrettet knap 300 sengestuer/enestuer.

Bygningerne skal skabe en moderne og imødekommende ramme for patienter, pårørende og personale.

Akutmodtagelsen er blandt andet indrettet med MR-skannere, CT-skannere og røntgen, så patienterne kan få en hurtigere og mere præcis diagnose og dermed hurtigere behandling.

I det nye Kvinde–Barn–Center er der fokus på hele familiens behov, og de nyanlagte haver og grønne områder skal bidrage til​ en helende og sanselig oplevelse.

Åbner for patienter den 20. juni 2021

Nyt Hospital Herlev slår dørene op for patienterne den 20. juni 2021. Her åbner Akutmodtagelsen, Afdeling for Børn og Unge, Afdeling for Mave- Tarm- og Leversygdomme samt Sengeafsnit for Infektionsmedicin og Ældresygdomme.

Den 11. september 2021 åbner Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler, Behandling af Nyfødte, Operationsgang, Opvågning og Intensiv Behandling.