Heidi Brønnum bliver ny ledende oversygeplejerske i Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling, Herlev.

Heidi Brønnum har siden 2009 været ledende oversygeplejerske i Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler her på Herlev og Gentofte Hospital. Hun tiltræder sin nye stilling i Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling, Herlev den 1. marts 2022.

​​​

Vent...

​Jeg er glad for, at Heidi Brønnum har sagt ja til at blive ny ledende oversygeplejerske i Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling, Herlev og at vi derfor får mulighed for at fortsætte vores gode samarbejde, siger vicedirektør René Priess.

-Heidi er jo i forvejen et kendt ansigt på matriklen og særdeles velkendt på hospitalet, hvor hun siden 2009 har været ledende oversygeplejerske i Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler og derfor også har et bredt netværk og allerede samarbejdsrelation med afdelingen.

- Jeg vil gerne sige stor tak til Heidi for hendes allerede mangeårige indsats i Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler. Heidi har alle dage været en kompetent leder med fokus på inddragelse og høj faglighed og vi – og Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling – er heldige at få en så velkvalificeret og dedikeret leder, som Heidi er.

For Heidi Brønnum er der ikke tale om at skulle prøve kræfter med et nyt speciale. Da hun for 12 år siden startede i Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler kom hun nemlig allerede med en 15 år lang karriere bag sig som afdelingssygeplejerske på anæstesiafdelingen i Juliane Marie Centret på Rigshospitalet og senere som oversygeplejerske på Thoraxanæstesiologisk klinik, Hjertecentret også på Rigshospitalet.

Heidi Brønnum er oprindelig anæstesiuddannet på Gentofte Hospital tilbage i 1990 og har også arbejdet som anæstesisygeplejerske på hospitalet i en årrække.

Også Heidi Brønnum glæder sig til fortsat samarbejde på hospitalet:

- Efter 12 fantastiske år i min nuværende stilling har jeg grebet muligheden for at prøve nye ledelsesopgaver i Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev.

- Jeg har fokus på den attraktive arbejdsplads og vil arbejde både for høj faglighed, forskning, uddannelse og kompetenceudvikling, men også med stor glæde deltage i afdelingens arbejde for den mentale sundhed. Jeg arbejder med Godt Behandlet, meningsskabelse og involvering i alle relationer.

- Arbejdet med god ressourceudnyttelse har også mit fokus. Optimering af arbejdsgange, så man ikke venter på hinanden, er altafgørende. At være en del af et fagligt fællesskab, hvor man i et godt tværfagligt samarbejde får løst dagens arbejde, er vigtigt. Ydermere skal det sammenhængende og trygge patientforløb, hvor patient og pårørende oplever sig involveret i egen behandling være tænkt ind, som det bærende element.

Heidi bor i Dyssegård, er gift med Kim og sammen har de to voksne børn.