Vil du være med i forskningsprojekt om 'hvide fingre'?

​Er du mand, mellem 50-70 år, og har du lyst til at være med i et forskningsprojekt om 'hvide fingre'? Vi søger raske mænd, der ikke har 'hvide fingre til projektet.

Vent...

​Projektet ”RaynAUT – Termografi og det autonome nervesystem ved Raynauds fænomen” søger mænd, der vil deltage som raske kontrolpersoner. Vi søger nu raske mænd mellem 50-70 år, der ikke har 'hvide fingre.

Projektet foregår på Klinisk Fysiologisk Afdeling, Herlev Hospital.

I studiet kan du være med til at indføre en ny metode til at påvise 'hvide fingre' (Raynauds fænomen). Samtidig bidrager du med vigtig viden om den normale funktion af det autonome nervesystem.

Undersøgelsen består af et enkelt besøg af ca. fire timers varighed.

Hvordan kommer du med?

Hvis du er interesseret i at vide mere om projektet, er du velkommen til at kontakte læge og ph.d.-studerende Lotte Lindberg  med oplysninger om navn, alder og telefonnummer på lotte.lindberg.01@regionh.dk eller på telefon 38 68 65 63 på hverdage mellem 9-15. 

Du kan også kontakte Klinisk Fysiologisk Afdeling. Vi opfordrer til, at du bruger sikker post. Se hvordan du gør  - vælg ”Digital Post via borger.dk” nederst på siden. 

Når du skriver via sikker post, så husk at skrive din e-mailadresse i mailen og husk også at skrive ”Projekt om hvide fingre” i emnefeltet.

Hvad er 'hvide fingre'(Raynauds syndrom)?
Når kroppen udsættes for kulde, trækker blodårerne i huden sig sammen for, at så lidt blod som muligt skal blive afkølet.  Lider man af Raynauds syndrom er denne sammentrækning af blodkarrene voldsommere, og blodforsyningen til fingrene bliver så dårlig, at det  gør ondt. (kilde: Netdoktor.dk).


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor