Ny professor skal forske i perioperativ og intensiv behandling

Stort tillykke til seniorforsker, ph.d., og sygeplejerske Thordis Thomsen, der i dag tiltræder som professor på Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling. 


Vent...
Omdrejningspunkterne for Thordis Thomsens professorat er dels det perioperative felt og dels den intensive behandling. 

”Der er behov for, at vi forstår sygeplejefagligheden gennem alle faser af den perioperative periode og de mange specialer, som er involveret. Patienter bliver ældre og ældre og er desuden mere skrøbelige end tidligere. Vi skal sikre, at også den ældre og skrøbelige patient kommer gennem alle faser – fra første samtale og beslutning om operation til ambulante kontroller - på den bedste måde. Jeg vil derfor arbejde tværfagligt, da patientens udfordringer i de perioperative og intensive behandlingsforløb kræver en fælles indsats,” siger Thordis Thomsen, der også arbejder for et nationalt samarbejde på området. 

Thordis Thomsen har klinisk baggrund som intensiv sygeplejerske og desuden har bred forskningserfaring blandt andet fra Rigshospitalet og Herlev og Gentofte Hospitals forskningsenhed. Hun vil sideløbende med professoratet varetage sit job som seniorforsker i Forskningsenheden. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor