Patientplejen styrkes med nyt professorat på Herlev og Gentofte Hospital

Hanne Konradsen tiltræder 1. februar 2019 som professor i klinisk sygepleje på Herlev og Gentofte Hospital.

Vent...

​Hanne Konradsen bliver tilknyttet hospitalets Gastroenhed, men skal også arbejde på tværs af hospitalet med at stimulere forskning i klinisk sygepleje til gavn for både patienter og hospital.  

- Vi glæder os til at byde Hanne velkommen i et stærkt forskningsmiljø. Sygeplejen og ikke mindst patienterne fortjener, at hospitalet nu også har et professorat i klinisk sygepleje. Forskningsaktiviteten er stigende og med professoratet kan vi styrke patientplejen med afsæt i evidensbaseret forskning på akademisk niveau, siger Steen Werner Hansen, vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital.

Hanne Konradsen, der kommer fra en stilling som lektor ved Karolinska Instituttet i Stockholm, blev uddannet sygeplejerske i 1992. Hun har i sin karriere bedrevet omfattende forskning i klinisk sygepleje, bl.a. med fokus på patienters grundlæggende behov og inddragelse af patientens familie ved sygdom. Hanne Konradsen kender i forvejen Gentofte Hospital, hvor hun var ansat i perioden 1997 – 2015. 

Professoratet er tilknyttet Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet og er hospitalets 30. professorat, men til gengæld det første professorat i klinisk sygepleje.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor