Vil du hjælpe os med at blive klogere på type 2-diabetes?

​​​Deltagere med type 2-diabetes søges til videnskabelige projekter på Center for Diabetesforskning​, Gentofte Hospital.​​

​Vores overordnede mål er at identificere og videreudvikle nye tilgange til behandlingen af diabetes.

Vores hidtidige forskningsresultater har ændret forståelsen af diabetes og peger i retning af, at tarmen og specielt dennes produktion af forskellige hormoner udgør vigtige mål for hidtil uafklarede sygdomsmekanismer og nye behandlingsmetoder.

Vi har brug for forsøgspersoner
En stor del af vores forskning omhandler type 2-diabetes og baseres primært på videnskabelige projekter med deltagelse af forsøgspersoner.

Vi er mere end 20 forskningsaktive medarbejdere (heraf
størstedelen læger), og der er altid mange projekter med forskelligt indhold og med brug af forskellige metoder i gang på Center for Diabetesforskning.

Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores aktuelle projekter og mulighederne for at medvirke som deltager.

Vil du være med?
Vi rekrutterer forsøgspersoner via dagspressen, www.forsøgspersoner.dk,www.sundhed.dk samt til tider i lokalaviser i Nordsjælland samt i Villabyerne.

Såfremt du er interesseret i at deltage i et klinisk forsøg eller høre nærmere om det, er du meget velkommen til at henvende dig til: forsøgspersonen.dk​


Redaktør