Kom til VORES VIDEN 3. december

Nu kan du møde nogle af de dygtige forskere her fra hospitalet, der arbejder med tarmbakterier, og høre om deres resultater og forventninger ved denne udgave af VORES VIDEN - foredrag om sundhed, sygdom og behandling, fortalt på en letforståelig måde i afslappede rammer.

Vent...

​Både aviser, ugeblade og helsebutikker viser stigende interesse for alt det, vi skal spise og gøre for at holde tarmfloraen i orden. Samtidig forskes der mere og mere i sammenhænge mellem vores sundhed, og det, der bobler i tarmen.

Mød nogle af de dygtige forskere her fra hospitalet, der arbejder med tarmbakterier, og hør om deres resultater og forventninger ved denne udgave af VORES VIDEN - foredrag om sundhed, sygdom og behandling, fortalt på en letforståelig måde i afslappede rammer.

Denne gang kan du blandt høre om bakteriernes rolle i vores liv, og hvordan de - på nogle områder - er gået fra at være skurke til helte. Om sammenhængen mellem tarmbakterier og astma hos små børn, og muligheden for at programmere tarmbakterier for at forhindre sygdommen.

Vi dykker også ned i bakteriernes rolle når det kommer til fedme og sukkersyge - for kan omsætningen af fedt og sukker forbedres, hvis sammensætning af tarmbakterierne ændres? Og hvad betyder ændringer i kost og indtag af f.eks. antibiotika egentlig for tarmens ve og vel?

Alt om det praktiske:
Du kan læse mere om arrangementet på billetto.dk, hvor du også køber billetter a 50 kr. pr. styk 

 Med i billetprisen får du gløgg + brunkager (det er jo december!), vand og masser af viden, som gør svære ting lettere at forstå!

Arrangementet foregår på Herlev Hospital fra 19-21. I pausen er der mulighed for en snak med de tre, som holder oplæg.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor