Tina Munk vinder flot forskningspris

I sidste uge modtog ​Tina Munk, leder af Enheden for Diætister og Ernæringsforskning ved Herlev og Gentofte Hospital, EATEN, dette års Jens Kondrup Pris.

Vent...

​​Prisen uddeles af Dansk Selskab for Klinisk Ernæring (DSKE), for at have gjort en særlig forskel indenfor behandlingen af sygdomsrelateret underernæring. I begrundelsen for at tildele Tina, prisen, lød det bl.a. fra Christian Lodbjerg Hvass:

-Samlingen af klinik og forskning i EATEN er helt unik inden for ernæringsforskning i Danmark. Og med udviklingen af ”Herlevs Herligheder”, et særligt proteinrigt madkoncept, og med forskningsprojektet ”Kom Mæt Hjem”, der har fokus på ernæring i overgangen fra hospital til hjem, har Tina stået i spidsen for flere klinisk betydende randomiseret forsøg inden for klinisk ernæring. Resultaterne er publiceret og præsenteret i både nationale og internationale videnskabelige sammenhænge.

Selv siger Tina om overrækkelsen af prisen:

-Det er virkelig en store ære at modtage denne pris. Særligt denne pris, fordi Jens Kondrup har været min læremester både som klinisk diætist og under min uddannelse som kandidat i klinisk ernæring.
Jeg er simpelthen så stolt af at være en del af vores lille enhed EATEN. En fantastisk enhed, som arbejder med kæmpe engagement på at forbedre ernæringen for vores patienter, både i det daglige arbejde i klinikken, men også ved at være med til at omsætte undren og udfordringer til konkrete forsknings- og udviklingsprojekter.​

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor