Statsministeren besøgte Herlev Hospital

​Torsdag formiddag besøgte statsminister Mette Frederiksen Herlev Hospital, hvor hun blandt andet talte med medarbejdere fra Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv behandling, covid-19-afsnittet på Afdeling for Medicinske Sygdomme og Akutmodtagelsen.

Vent...


Statsminister Mette Frederiksen og regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen lytter til afdelingssygeplejerske Merete Dall og sygeplejerske Silvia Henriksen fra Afdeling for Medicinske Sygdomme.


- Det var dejligt at få muligheden for at fortælle om vores hverdag, og også at få anerkendelsen af den indsats, både vi og resten af de ansatte på hospitalet har gjort. Og at hun tog sig tiden til at være der personligt, siger klinisk sygplejespecialist Silvia Loua Henriksen, Afd. for Medicinske Sygdomme. Hun var én af de medarbejdere, som i auditoriet gav Mette Frederiksen et indblik i arbejdet under coronapandemien. 

Efterølgende blev Mette Frederiksen vist rundt i Pode- og Vurderingsklinikken.


Afdelingssygeplejerske Susanne Stumpe, overlæge og professor Kasper Iversen og ledende oversygeplejerske Susanne Juul fortæller om arbejdet i coronavurderingsklinikken.


Besøget falder sammen med 1-årsdagen for nedlukningen af landet, d. 11. marts 2020, og statsministeren benyttede lejligheden til at takke både de ansatte på Herlev og Gentofte Hospital, og sundhedspersonalet i det hele taget, for den indsats de har ydet i løbet af pandemien.

- Tak til sundhedspersonalet!

- Der er mange, der fortjener en tak for det, der er lykkedes os igennem det år der nu er gået, og jeg kan ikke takke alle grupper. Men jeg tror godt, jeg kan tillade mig – på vegne af hele Danmark – at sige en særlig tak til alle dem - alle jer - der arbejder i sundhedsvæsenet, sagde Mette Frederiksen i forbindelse med besøget på Herlev Hospital.


Presseopbud foran hovedindgangen i forbindelse med statsministerens besøg.


Også hospitalsdirektør Anne Jastrup fremhævede den indsats, som medarbejderne har leveret under pandemien.

- Selvom jeg ikke har været på Herlev og Gentofte i hele coronaperioden, så vil jeg sige, at den faglige nysgerrighed, der driver at sundhedspersonale hele tiden leder efter bedre behandling og bedre pleje, empatien for patienterne og ikke mindst samarbejdet på tværs af hospitalet er imponerende. Alle har bidraget, og det vil jeg gerne sige tak for. Samtidig er den indstilling gået igen på tværs af hospitaler i regionen, der under pandemien er rykket tættere sammen for at løse udfordringerne, siger Anne Jastrup.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor