Pernille Roland bliver ny ledende oversygeplejerske på Afdeling for Hjertesygdomme

​Velkommen til Pernille Roland som tiltræder stillingen d. 1. april 2022. Pernille Roland har en lang sygeplejekarriere bag sig og har i alle årene som leder og sygeplejerske haft fokus på forskning og faglighed, systematisk patientinddragelse samt udvikling.

Vent...

​Pernille Roland er uddannet sygeplejerske og er ved at færdiggøre en master i offentlig ledelse. Pernille har siden 2000 været ansat på Rigshospitalet på Kræftafdelingen for Børn og Unge – de seneste 9 år som afdelingssygeplejerske. Her havde hun ansvar for personaleledelse og administrative opgaver for 85 sygeplejersker, og ambitionen har alle dage været at få den enkelte sygeplejerskes kompetencer bedst muligt i spil. 

Fra 2007-2013 virkede Pernille Roland som sygeplejevejleder på Børnekræftafdelingen hvor hun bl.a. var ansvarlig for udvikling og implementering af et kompetenceudviklingsprogram for sygeplejersker.

Vicedirektør Lisbet Ravn er glad for at kunne byde Pernille Roland velkommen til Herlev og Gentofte Hospital:

-Pernille har mangeårig erfaring inden for ledelse med fokus på at skabe de bedst mulige rammer og betingelser for både medarbejdere, patienter og pårørende. Derfor ser jeg også frem til samarbejdet med Pernille om drift, forskning og udvikling af Afdeling for Hjertesygdomme. Jeg er sikker på, at vi nu står med et stærkt ledelsesteam, og jeg glæder mig også til at byde Pernille velkommen i Hospitalsledelsen.

Pernille Roland ser ligeledes frem til at starte:

-Jeg ser frem til at blive en del af afdelingen, og jeg glæder mig til at få chancen for at være med til at understøtte og bidrage til at skabe de bedste rammer for en attraktiv arbejdsplads med fokus på bl.a. høj faglighed, trivsel og kompetenceudvikling for medarbejdere, styrkelse af forskning og udvikling af sygeplejen, og et godt tværfagligt samarbejde. Som jeg ser det, er det alle nødvendige parametre for at kunne yde den bedst mulige pleje og behandling for patienterne og deres pårørende. 

-Jeg er begejstret for at få muligheden for at fordybe mig i et nyt område og samarbejde med jer alle, men det er også med stor ydmyghed, at jeg træder ind i denne funktion.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor