Nyt p-hus åbner ved Herlev Hospital

Over 500 nye parkeringspladser indvies nu ved Herlev Hospital til glæde for både patienter og personale. Parkeringshuset, der er en del af det store byggeprojekt Nyt Hospital Herlev, slår portene op torsdag d. 1. marts kl. 14, hvor formand for Regionsrådet, Sophie Hæstorp Andersen(S) vil klippe snoren.

Vent...


Den 1. marts markerer ikke bare årets første forårsdag, men er også dagen, hvor vi fejrer, at Herlev Hospitals nye parkeringshus er skudt op og nu er klar til brug.

Parkeringshuset rummer 524 parkeringspladser til fri afbenyttelse og er placeret syd for hospitalets nye Akuthus.

- "Jeg glæder mig over, at vi nu kan tilbyde både patienter og personale over 500 nye parkeringspladser. Der er ingen tvivl om, at der har været en udfordring i forhold til parkering de seneste år, hvor byggeriet har stået på. Det bliver bedre nu, " siger hospitalsdirektør Klaus Lunding og fortsætter.

- "Med åbningen af parkeringshuset tager vi samtidig endnu et skridt hen mod færdiggørelsen af de nye topmoderne faciliteter, vi bygger herude, og som med den nye akutmodtagelse og kvinde-barn centeret vil gøre det muligt at sørge for, at vores patienter bliver endnu bedre behandlet. Så det giver åbningen en ekstra dimension, " siger Klaus Lunding.

Regionsrådsformand indvier p-huset
Åbningen af parkeringshuset finder sted d. 1. marts klokken 14, hvor Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen(S) og Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen(S) vil klippe snoren.

- "Når du har brug for at komme hospitalet, har du helt sikkert vigtigere ting at fokusere på end at finde en ledig parkeringsplads. Enten fordi du selv er syg, eller hvis du skal besøge et familiemedlem, som er syg. Derfor er jeg rigtigt glad for, at vi nu kan åbne dørene for det nye parkeringshus på Herlev Hospital, " siger Sophie Hæstorp Andersen (S)

Også Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen glæder sig over åbningen af parkeringshuset.

- "Parkeringshuset ved Herlev Hospital er en stor gevinst for både patienter, pårørende, personale og naboer. Gode parkeringsmuligheder på byens største arbejdsplads har længe stået højt på ønskelisten. Nu kan vi sammen glæde os over, at over 500 nye parkeringspladser står klar til brug, " siger Thomas Gyldal Petersen(S).

Kontakt:

Klaus Lunding via kommunikationsafdelingen på tlf. 38673040

Thomas Gyldal Petersen via Mette Østerdal, mette.oesterdal@herlev.dk, 44 52 70 12

Sophie Hæstorp Andersen via pressevagten på tlf. 70209588


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor