Marianne Sjølin Frederiksen bliver ny cheflæge på Afdeling for Børn og Unge

​Den 1. august 2022 tiltræder Marianne Sjølin Frederiksen som ny cheflæge på Afdeling for Børn og Unge, hvor hun siden 2012 har været ansat som overlæge og områdeleder i Børnemodtagelsen Herlev.

Vent...

Marianne Sjølin Frederiksen kender allerede Afdeling for Børn og Unge særdeles godt. Hun har tidligere været områdeleder i børne- og ungemodtagelsen samt uddannelsesansvarlig overlæge, og hun har igennem de sidste knap 10 år haft en tværgående funktion på hospitalet som uddannelseskoordinerende overlæge.

 

Marianne Sjølin Frederiksen blev speciallæge i pædiatri i 2010, og hun har netop afsluttet en Master i procesledelse og organisatoriske processer fra Ålborg universitet.

 

Vicedirektør René Priess er meget glad for, at Marianne Sjølin Frederiksen tiltræder som ny cheflæge i afdelingen og ser frem til samarbejdet:

 -Marianne har mangeårig erfaring inden for ledelse med fokus på at skabe de bedst mulige rammer og betingelser for både medarbejdere, patienter og pårørende. Jeg er sikker på, at Mariannes store engagement og mange erfaringer bliver et stærkt supplement i både afdelings- og hospitalsledelsen. 

Ligeledes udtrykker chefsygeplejerske Sussie Bratbjerg Israelson begejstring for det kommende samarbejde:

 -Jeg er glæder mig til samarbejdet med Marianne. Hun har været områdeledende overlæge i afdelingen i rigtig mange år og har arbejdet aktivt for at sikre de bedst mulige rammer for vores patienter og for medarbejdere – både for det område hun har været leder for men også i afdelingen generelt. Jeg ser frem til, at vi sammen skal videreføre arbejdet med at sikre gode og effektive patientforløb, understøtte arbejdsmiljøet og indgå i konstruktivt samarbejde med vores mange samarbejdspartnere.

Også Marianne Sjølin Frederiksen ser frem til at tiltræde stillingen:

 -Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg tiltræder stillingen som cheflæge. Glæde, fordi det er en afdeling med fokus på både forskning, uddannelse og høj faglighed, der alle er essentielle for at levere god behandling for vores patienter og familier.

 -Ydmyghed, fordi det er en svær tid, hvor der er kamp om de dygtige medarbejdere. Derfor vil mit fokus bl.a. være på fortsat udvikling og uddannelse af alle faggrupper, mhp. fastholdelse og rekruttering og følgelig høj kvalitet i patientbehandlingen.

 -Endelig har jeg en ambition om, at vi ikke alene skal fortsætte, men udbygge samarbejdet med både de andre specialer i hospitalet, de øvrige børne- og ungeafdelinger i regionen, samt vores samarbejdspartnere i den primære sundhedstjeneste.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor