Liv og glade dage på trappen i Herlev

​Rigtig mange – især børnefamilier – tog trappeturen op til 25. etage i tårnet i lørdags. Som en del af ’Skumring’ for børn i Herlev var trappen nemlig åben for alle, der havde lyst til at prøve kræfter med de 592 trin.

Vent...


Hele tre diplomer blev det til for Sara fra Herlev, da hun lørdag eftermiddag lagde turen forbi hospitalet for at prøve kræfter med trappen til 25. etage. Diplomerne fik Sara, fordi hun tog turen og de 592 trin intet mindre end tre gange.

Sammen med sine forældre havde hun for andet år i træk valgt at besøge Herlev Hospital som en del af 'Skumring' – en kulturdag for børn i Herlev. Faktisk var hun så glad for turen på trappen sidste år, at hun havde bestemt sig for at tage trappeturen tre gange i år. Og den var hendes far med på, mens hendes mor nøjedes med den første tur.

Og Sara var ikke den eneste, der benyttede sig af chancen for en tur til toppen. I alt tog knap 400 Herlev-borgere i alle aldre turen. På 25. etage kunne alle nyde en forfriskning sammen med den gode udsigt – og få et diplom som bevis på den store bedrift.  


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor