​ Julegudstjeneste på Herlev Hospital (livestream)

​Årets julegudstjeneste afholdes i Center for Fordybelse og Tro. Grundet Covid-19 frabedes fysisk fremmøde. Til gengæld er det muligt at følge med på patient-tv eller via livestream​ på hjemmesiden.

Vent...

​​På Herlev Hospital har vi valgt, at den traditionsrige julegudstjeneste skal afholdes uden fysisk fremmøde på grund af den aktuelle situation med høje smittetal for Corona. Men julegudstjenesten fra Center for Fordybelse og tro vil med sikkerhed blive lige så stemningsfuld, som den plejer, og både pårørende, patienter og personale, vil kunne følge med via patient-tv eller via livestreaming.​

​Julegudstjenesten finder sted juleaftensdag (den 24. december) kl. 11.00

I år vil det ikke være muligt at synge m​ed på julesalmerne, men sangeren Regina Frederiksson, organisten Marcel Gaul og harpenisten Gabrielle Reger vil give gudstjenesten et stemningsfuldt musikalsk præg.

​Hospitalspræst Ida Fonsbøl​ vil læse juleevangeliet og holde en kort prædiken

​Undgå fysisk fremmøde, men følg med på patient-tv/livestream

Vi skal passe på hinanden, og derfor frabedes fysisk fremmøde. Som altid vil gudstjenesten dog blive transmitteret direkte til sengestuernes patient-tv og til et livestream-signal, som kan ses på hospitalets hjemmeside. På den måde kan man følge med via TV, pc, tablet eller telefon.

​Link til livestream af julegudstjenesten: www.herlevhospital.dk/julegudstjeneste

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor