Je­an­net Lau­en­borg ny che­flæ­ge på Afd. for Kvin­de­syg­dom­me, Gravi­di­tet og Føds­ler

​Jeannet Lauenborg tiltræder 1. september, og kommer fra en stilling som ledende overlæge ved Gynækologisk-Obstetrisk-Pædiatrisk afdeling, Nykøbing Falster Sygehus.

Vent...

Jeannet Lauenborg har i forvejen et godt kendskab til hospitalet, da hun tidligere har været ansat som overlæge her på hospitalet fra 2013 – 2019 på netop Afd. for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler.

Hun er uddannet speciallæge i gynækologi/obstetrik og er i gang med tage en Master of Public Governance på CBS.

- Jeannet har en stor spændvidde i sin faglighed – hun kommer med solid ledelseserfaring, et stærkt fokus på forskning og et stort engagement. Så derfor er det en glæde at byde hende velkommen "hjem", og med om bord, både som en del af afdelingsledelsen og hospitalsledelsen, siger vicedirektør Rene Priess.

Også Jeannet Lauenborg selv ser frem til at tiltræde i sin nye stilling.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive del af Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler. Det er en stor og kompleks afdeling med mange muligheder og spændende faglige udfordringer. Jeg drives af at finde løsninger, og jeg ser især frem til at skulle gøre det i samarbejde med andre. Netop samarbejde er noget, jeg vægter højt – både internt og på tværs, siger Jeannet Lauenborg.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor