Fuldt hus til weekendens rundvisninger i det nye Akuthus

Nyt Hospital Herlev slog i søndags for første gang dørene op for offentligheden til det nye Akuthus. 250 borgere og ansatte fik en guidet tur med besøg i den nye Akutmodtagelse, de nye sengestuer og grønnegårdene. 

Vent...


Allerede før åbningen strømmede det ind med besøgende på pladsen foran byggeriet. Nyt Hospital Herlev havde inviteret til Åbent Hus i nybyggeriet, og det var der mange, der benyttede sig af. Anledningen var, at Danske Regioner holdt 'Åbent Hospital' i nybyggerierne på en række af landets hospitaler. 

Vejret viste sig fra sin bedste side og var med til at skabe hyggelig og god stemning på pladsen foran byggeriet.


Fem guider fra Nyt Hospital Herlev gik i fast rutefart med hold á 15 personer, og i alt 250 besøgende fik glæde af den personlige rundvisning.


Gæsterne var både lokale Herlev-borgere, naboer, nuværende og tidligere ansatte, og mange andre, som blot var interesserede i at få et kig indenfor i det store byggeri.


Der var masser af snak omkring plancherne i teltet, hvor gæsterne kunne se både plantegninger over hver etage i byggeriet og stregtegninger af det færdige byggeri.


Den guidede tur gik også forbi grønnegårdene. Store vinduespartier sikrer, at man også indefra får glæde af det grønne gårdmiljø. 


Nogle af grønnegårdene er allerede beplantet, og der er lavet stisystemer.


Før og efter rundvisningerne kunne gæsterne få sig en kop kaffe fra kaffevognene og nyde køkkenets lækre cookies til.

 Se flere billeder fra dagen
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor