Forsker i fysiske hospitalsrammer

Hvad betyder det for patienter og personale, at patienter flyttes fra flersengsstuer til enkeltmandsstuer i vores nye hospitalsbyggeri? Dét undersøger Hanne Konradsen, sygeplejerske og professor på Herlev og Gentofte Hospital. Læs portræt i serien VORES FORSKERE.

Vent...

Hvad betyder det for patienter og personale, at patienter flyttes fra flersengsstuer til enkeltmandsstuer i vores nye hospitalsbyggeri? Dét undersøger sygeplejerske og professor i klinisk sygepleje  Hanne Konradsen fra Herlev og Gentofte Hospital.

Målet med forskningen er at kunne rådgive klinikere, ledere og politikere om, hvordan fysiske rammer indvirker på pleje og behandling, samt hvordan man bedst medtænker fysiske rammer i fremtidens sygehusbyggeri.

”I Danmark er det politisk besluttet, at alt nybyggeri, eller renovering af hospitaler, skal tilrettelægges, så fremtidens patienter tilbydes enestuer. Men vi ved faktisk ikke så meget om, hvilken værdi det helt konkret har for patienterne. Og vi har heller ikke data på, hvordan pleje og behandling bedst tilrettelægges, så vi får udnyttet de nye, fysiske rammer bedst muligt. Det er dét, vi gerne vil finde svar på i vores forskning”, forklarer Hanne Konradsen.

Læs historien om professoren, der kalder sig evighedsstudent i serien VORES FORSKERE - her fortæller hun også om, hvorfor sygeplejersker naturligvis også skal forske! Læs flere portrætter af vores dygtige forskere. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor