Coronavirus: Hvis du gerne vil hjælpe regionens hospitaler

Her kan du registrere dig og blive kontaktet, hvis vi får brug for ekstra hjælp. Det er især sundhedsfaglige hænder, der kan blive brug for, men alle er velkommen til at lade sig registrere. 

Region Hovedstaden har fået en del henvendelser fra sundhedspersonale og borgere, som har tilbudt deres hjælp. Tak for de mange henvendelser om ønske om at bidrage til opgaverne i sundhedsvæsnet.

Vi har nu etableret en portal, hvor man kan registrere sig og blive kontaktet, hvis vi får brug for ekstra hjælp i forbindelse med den aktuelle situation med ny coronavirus. Det er især sundhedsfaglige hænder, der kan blive brug for, men alle er velkomne til at melde sig. 

Det kan være lønnet arbejde som del af det øgede beredskab, og der kan også være opgaver, som frivillige kan hjælpe med.

Når du har registreret dig, vil du blive kontaktet, hvis vi får brug for din hjælp. 

Spørgsmål?

Har du generelle spørgsmål vedrørende tilmeldingen, kan du skrive til orgled.center-for-hr@regionh.dk (undlad at sende fortrolige eller personfølsomme oplysninger)

Har du spørgsmål, hvor du har brug for at sende personoplysninger med, skal du benytte sikker digital post. Skriv sikkert til Center for HR med digital post via borger.dk (login med NemID)
Redaktør