Bodil Ørkild ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital

​Bodil Ørkild er uddannet læge og ph.d. og kommer fra en stilling som ledende overlæge Medicinsk Afdeling, Glostrup. Bodil Ørkild har en særlig interesse i sammenhængende patientforløb, digitalisering af sundhedsvæsenet og sundhedsinnovation.

Vent...


Bodil Ørkild

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Bodil Ørkild. Bodil kommer med en solid indsigt i både det kliniske arbejde, sundhedsinnovation og digitalisering samt øvrige centrale områder som tværgående samarbejde, nybyggeri og forskning, siger Klaus Lunding, der fremhæver, at Bodil Ørkild er valgt i et stærkt felt med hele 15 ansøgere.

- Min ambition som vicedirektør er, at jeg i alle aspekter af mit arbejde - i tæt samarbejde med personalet - får patienten sat i centrum. Jeg ser frem til at blive en del af et team, som arbejder målrettet med høj faglighed og sikrer, at patienten bliver og føler sig godt behandlet, siger Bodil.

Bodil Ørkild har derudover interesse i nybyggeri af akuthospitaler og i at skabe gode sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer.

- Herlev og Gentofte Hospital er et unikt hospital, der har et bredt spektrum af patienter og rummer både akutfunktion, højtspecialiserede behandlingstilbud samt følger den kroniske patient. Dette giver en fantastisk mulighed for at udbygge gode sammenhængende patientforløb.

Bodil Ørkild har haft en lang række stillinger på fx Rigshospitalet, Helsingør Sygehus, Holbæk Sygehus, Bispebjerg Hospital, Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital og altså senest som ledende overlæge på Medicinsk Afdeling i Glostrup.

- Som leder drives jeg især af menneskelige relationer. Jeg værdsætter den respektfulde dialog, nærvær og det gode samarbejde. Jeg sætter pris på at arbejde i en kultur med åbenhed, gensidig tillid og respekt, siger Bodil Ørkild.

Bodil Ørkild er 47 år, cand. med. fra Københavns Universitet og Rigshospitalet, ph.d. og speciallæge i intern medicin, kardiologi. Hun har taget en række forskellige lederuddannelser.

Privat bor hun i Humlebæk med mand og deres to piger på henholdsvis 18 år og 15 år.

Bodil starter som vicedirektør 1. maj 2019.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor