​​

Behandling af Nyfødte er flyttet ind i nye flotte rammer

​De yngste patienter og deres forældre indtog de nye lyse rammer i Herlev Hospitals nybyggeri. Når weekenden er ovre, er de sidste kvadratmeter af de nye bygninger taget i brug, når også fødegang, operationsgang og andre afsnit flytter søndag.

Vent...


Lørdag formiddag kunne de første familier rulle ind og tage helt nye faciliteter i brug på afsnit for Behandling af Nyfødte. I alt blev syv børn og deres forældre flyttet og blev taget imod på den nye afdeling med flag og balloner.

- Det gik fint og foregik helt stille og roligt med et sovende barn i vuggen, fortalte det glade forældrepar Christina og Lars Bo, som er på afdelingen med deres nyfødte søn.

​Det er en historisk dag, fordi der med flytningen af Behandling af Nyfødte er taget hul på anden og sidste del af den store indflytning i Herlev Hospitals nybyggeri.


Oversygeplejerske Sussie Andersen fra Behandling af Nyfødte
- Vi glæder os over de lyse rammer og helt nye faciliteter. Noget af det, vi har set mest frem til, er, at der i udgangspunktet er en stue pr. familie. Både vores forældre og de små børn vil have gavn af den ro, det giver. Det er også en fordel i forhold til isolationspatienter – og generelt bliver der mindre flytten rundt, og det er til gavn for både patienter og personale, lyder det fra oversygeplejerske Sussie Andersen og områdeansvarlig overlæge Louise Dyrberg Vibede.
Flytningen betyder, at Behandling af Nyfødte fremover skal findes på 2. etage i de nye bygninger, og dermed bliver afsnittet nabo til en række samarbejdspartnere, når Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler flytter ind i morgen.
- Vi kommer tættere på både fødegangen og operationsstuerne, hvor der foretages kejsersnit. Det giver kortere transporttid både for os og for barnet, der har brug for behandling. Samtidig åbner det døren for et endnu tættere samarbejde i de situationer, hvor både den nyfødte og mor har brug for behandling. Vi arbejder hen mod, at de kan indlægges på samme stue her på afsnittet, så begge kan få den behandling, de har brug for, og vi samtidig kan tilgodese deres behov for at være sammen.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor