Anden og sidste del af indflytningen i de nye bygninger på Herlev Hospital skydes til december

​Herlev og Gentofte Hospital har sammen med Region Hovedstadens Center for Ejendomme netop besluttet at skyde anden del af indflytningen til Nyt Hospital Herlev fra søndag den 11. september til søndag den 12. december 2021.

Vent...

​Indflytningen i det nye flotte Akuthus og Kvinde-barn Center den 20. juni 2021 forløb godt, og både patienter og medarbejdere har taget rigtig godt imod de nye rammer og faciliteter. Men der konstateres fortsat fejl i de tekniske anlæg, som er udført af den spanske entreprenør Inabensa, der blev opsagt sidste år. De mange fejl har forsinket monteringen af medicoudstyr, og evalueringer i forlængelse af den første indflytning har desuden konstateret behov for tid til at tilpasse og justere en del i de nye bygninger.

Når den sidste del af de nye bygninger på Herlev tages i brug, flyttes der ind i de mest patientkritiske afdelinger med meget og kompliceret medicoudstyr. Derfor er der ekstra opmærksomhed på, at alt fungerer som det skal, og at de involverede medarbejdere har haft den nødvendige tid til at træne. Forsinkelsen er ærgerlig, men det allervæsentligste er, at hospitalet er helt klar til at behandle alle patienter og at medarbejderne er trygge ved de nye arbejdsgange.

Anden del af indflytningen omhandler Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensivbehandling, Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler samt Behandling af Nyfødte.

 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor