​Børnefamilier, trappeløbsentutiaster og motionister kom til trappeløb på Herlev Hospital

​Humøret var højt hos alle de fremmødte i lørdags, hvor Herlev Hospital havde trappeløb helt op til 25. etage. Omkring 170 personer lagde vejen forbi, og gav den gas op af den røde trappe. 

Vent...

Det lovede ellers ikke godt i starten af dagen med tåget og diset vejr, men heldigvis blev vejret bedre op af dagen, så trappeløberne kunne nyde udsigten fra 25. etage.

Der var flere af deltagerne, der til dagligt arbejder på hospitalet, som havde benyttet muligheden til at tage familien i hånden og vise arbejdspladsen frem i børnehøjde.

Jakob og Viktor var dagens vindere med en tid på 4 minutter og 29. sekunder. Som en ekstra bonus tog de turen hele to gange.

Jakob og Viktor med deres diplomer fra dagens løb.


Prabhu arbejder til daglig på Gentofte Hospital, hvor der kun er trapper til 4. etage. Han havde derfor benyttet chancen og taget sine sine to sønner med til trappeløb, hvor de kunne løbe alle 25 etager.

De glemte helt at tage tid på turen, men de vurderede, at de gjorde det på omkring 3 minutter, hvilket er den uofficiellt bedste tid på dagen.


Søskendeparret Mie og Ida løb også turen hele to gange. Storesøster Mie tog endda trappen på kun 4.56 min - og fik dermed en flot 2. plads blandt dagens deltagere. 


Aase der bor i nærheden af Herlev Hospital plejer at tage turen til 25. etage én gang om ugen. Så det var en bonus at blive mødt på 25. etage med forfriskninger i dagens anledning.


Måltavlen fra nogle af dagens løbetider.

Udsigten blev nydt, mens der blev drukket en tiltrængt æblesaft.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor