Mad

Køkkenet på Herlev Hospital serverer velsmagende patientmad i verdensklasse, tilberedt fra bunden af sæsonens friske råvare​r.

​​

Er du indlagt, tilbyder hospitalets køkken hver dag 3 hovedmåltider fra en buffet på din afdeling.​​

Morgenbuffet ca. kl. 8.00
  • Friskbagte boller fra eget bageri
  • Mejeriprodukter som yoghurt og ymer 
  • Friskskivet ost +45 
  • Hjemmelavet marmelader
  • Øllebrød med chokolade og citron
  • Havregrød på sødmælk
  • Økologisk røræg med vores eget bacon
  • Diverse cerealier  
Frokostbuffet ca. kl. 11.30
  • Mulighed for at vælge mellem to varme hovedretter
  • Suppe af sæsonens friske råvarer med topping
  • Hjemmelavet dessert, fx kage, mousse og fromage
Aften​buffet ca. kl. 17.30
  • Fire typer af smørrebrød med hjemmelavet pålæg fra egne slagtere, økologiske æg og fisk
  • Frisklavet råkost
  • Hjemmelavet risengrød med kanel og smør
  • Suppe af sæsonens friske råvarer med topping
Mellemmåltider
Dagligt tilbydes mellemmåltider bestående af: 
  • Energitætte is
  • Proteindrikke i forskellige varianter
  • Hjemmelavet pålæg af hamburgerryg, rullepølse eller kalkun
  • Brød, kage og boller fra eget bageri
Se menuen i app'en Hospitalsmad
Du kan downloade app'en "Hospitalsmad" og se patientmenuen præsenteret med billeder.
godt brød friske bønner chili.PNG æg på toast med ost.PNG
Hospitalsmad på iPhone  |  Hospitalsmad på Android 

Hvis du har særlige behov
Hvis du har særlige behov, vil personalet vejlede i, hvilken kost der er bedst for dig. Hvis personalet vurderer, at det er nødvendigt, kan du få vejledning af en klinisk diætist​.

Mad til pårørende
Har du besøg af pårørende, kan de spise med på afdelingen. Læs mere her​.


Redaktør