Hospitalsdirektør Klaus Lunding

​Her kan du læse om hospitalsdirektør Klaus Lunding, der er ansvarlig for drift og udvikling af Herlev og Gentofte Hospital.

Klaus Lunding, direktør for Herlev og Gentofte Hospital.

Klaus Lunding har været direktør for Herlev og Gentofte Hospital siden den 1. januar 2015. Han er overordnet ansvarlig for drift og udvikling af Herlev og Gentofte Hospital.

Det brænder jeg for

- Alle patienter skal tilbydes behandling på allerhøjeste faglige niveau. De skal føle sig set, hørt og inddraget. Jeg brænder for at skabe de mest optimale rammer for patientforløbene - økonomisk, organisatorisk, strategisk og kompetencemæssigt. Vi skal have ét sammenhængende hospital på to matrikler. Det er også helt essentielt, at medarbejderne bliver godt behandlet i deres arbejde. Vi skal have et godt arbejdsmiljø med høj arbejdsglæde og de bedste muligheder for faglig udvikling, siger Klaus Lunding.

Baggrund 

Klaus Lunding har tidligere været direktør på Glostrup Hospital (2005-2015). Tidligere har han arbejdet i Sundhedsministeriet og Dansk Sygeplejeråd, og han har også været planlægningschef og vicedirektør i det tidligere Frederiksborg Amt.
Klaus Lunding er cand.scient. pol. fra Aarhus Universitet.


Redaktør