Nabomøder

Vi siger tak for et rigtig godt møde med Kirkehøj Kædehuse. Læs mere om vores nabomøder.

Torsdag den 14. november havde vi fornøjelsen af at mødes med beboerne fra Kirkehøj Kædehuse til deres årlige generalforsamling. Projektdirektør Connie Barfod og Projektleder Jesper Myhr fortalte om byggeprocessen og hvordan trafikken skal afvikles i byggeperioden.

Vi glæder os over muligheden for at have en god dialog om Nyt Hospital Herlev med vores naboer.

Hør mere om Nyt Hospital Herlev

Er du nabo til hospitalet og har lyst til at høre mere om byggeriet af Nyt Hospital Herlev, er du meget velkommen til at kontakte Britt Ege Bak via mail brbaba01@heh.regionh.dk

Er du medlem af en grundejer- eller boligforening kommer vi også gerne forbi til et beboermøde og fortæller om projektet.