En eksemplarisk byggeplads.

I torsdags kunne vi fejre, at vi i 100 dage har haft en eksemplarisk byggeplads med stor fokus på sikkerhed og sundhed.Sikkerhed fra første dag

Nyt Hospital Herlev har helt fra projektets start lagt stor vægt på, at entreprenørerne er seriøse omkring håndtering af sikkerhed og sundhed på byggepladsen.

Sikkerhedskoordinator Merete Valbjørn fortæller, - vi har allerede ved projektets udbud haft fokus på sikkerheden.

Der er udarbejdet et ambitiøst arbejdsmiljøprogram og der gennemføres sikkerhedsintroduktion for alle der skal færdes på byggepladsens område.

Den gode dialog

Nyt Hospital Herlev har prioriteret rigtig højt at deltage i sikkerhedsmøderne.
Merete Valbjørn forklarer, - det er rigtig vigtigt, at entreprenørerne oplever arbejdsmiljøkoordinatoren som en samarbejdspartner og ikke en modspiller. Vi har en god og konstruktiv dialog, hvilket har gjort at entreprenørerne har været motiveret til at skabe et godt arbejdsmiljø og en sund arbejdsplads.

Arbejdstilsynet

Den store fokus på sikkerhed, sundhed og ryddelighed betød også, at Arbejdstilsynet efter et besøg på byggepladsen, var tilfreds med forholdene og afleverede en besøgsrapport helt uden anmærkninger.

Det skal fejres

Vi er stolte over at kunne præsentere en ryddelig byggeplads med stor fokus på sikkerhed. Derfor var der pølser til alle på byggepladsen i torsdags. For opgaven med ryddelighed og sikkerheden er en opgaves som løftes i flok.

Redaktør