Din mening tæller

Kom og deltag i vores patientpanel den 19. januar. Her kan patienter, pårørende og andre med interesse for Nyt Hospital Herlev, give input til hvordan vi indretter det nye byggeri, så patienten og de pårørende er i centrum.

Baggrunden for Patientpanelet

Herlev Hospital står overfor en stor udbygning på over 50.000 m2. Vi kalder projektet for Nyt Hospital Herlev.

Det er vigtigt for os at patienten er i centrum i det nye projekt. Derfor vil vi rigtig gerne inddrage patienter og pårørende i planlægningen af Nyt Hospital Herlev.

Det gør vi bl.a. ved at oprette et patientpanel hvor repræsentanter for patienter og pårørende og andre med interesse i Nyt Hospital Herlev kan deltage.

Tanken er, at panelet inddrages i planlægnings- og byggeprocessen til idéudvikling, høring og information. Vi indbyder til møde i patientpanelet 2 gange om året.

Det første møde:

Den 19. januar 2012 - kl. 19

inviterer vi til det første møde i patientpanelet på Herlev Hospital i Store mødesal. Her er alle interesserede velkommen til at møde op.

På mødet vil vi:

• Præsentere projektet Nyt Hospital Herlev.
  • Redegøre for formål og rammerne for patientpanelet og hvordan panelets input vil blive benyttet i projektet.
  • Debattere emner som:  "Venterarealer,   ”Ankomsten til hospitalet” og ”Hvordan finder jeg vej”.
  • Indsamle kontaktoplysninger fra de personer som ønsker at bliver en del af patientpanelet.

Vi ser frem til et spændende møde

– og håber at du vil bidrage

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Britt Ege Bak
Mail: brbaba01@heh.regionh.dk