Borgermøde 15. marts

Den 15. marts 2011 kl. 19-20.30 inviterer Herlev Kommune til et orienterings- og debatmøde på Herlev Hospital i lille auditorium.

I forbindelse med udbygningen af Herlev Hospital skal Herlev Kommune gennemføre en vurdering af Virkningerne på Miljøet – en såkaldt VVM-undersøgelse

VVM-undersøgelsen skal belyse, beskrive og vurdere de miljømæssige konsekvenser der er forbundet med hospitalets udbygning. Formålet er, at udbygningsprojektet tilpasses omgivelserne bedst muligt og påvirker miljøet mindst muligt.

VVM-undersøgelsen indledes med en orienterings- og debatfase, hvor alle får mulighed for at komme med synspunkter, forslag og idéer, der kan indgå i undersøgelserne.

Som opstart til offentlighedsfasen har Herlev Kommune udarbejdet et debatoplæg. Læs hele debatoplægget her:
Debatoplæg - Herlev Kommune

Detbatoplægget vil bliver gennemgået på orienterings- og debatmødet den 15. marts, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.

Forslag og synspunkter kan frem til den 22. marts 2011 sendes til Herlev Kommunes, Plan og Byg, Herlev Bygade 90. E-mail: tf@herlev.dk.