Street art på byggepladshegnet

​Nyt Hospital Herlev har der allieret sig med en række street art kunstnere og bedt dem om at dekorere byggepladshegnet. I denne uge maler kunstnerne værker på hegnet ved hospitalets forplads.​​​​​​​​​​​​​​​

​Fra irritation til attraktion
De næste år skal vi leve med​ et stort byggepladshegn på Herlev Hospital. Derfor vil vi gerne gøre hegnet til en attraktion og ikke blot en irritation. Nyt Hospital Herlev har derfor allieret sig med nogle street art kunstnere, som skal male en række værker på hegnet. Vi har bedt kunstnerne om at finde inspiration i; arkitekturen i Nyt Hospital Herlev, naturen i de nye rekreative områder, og arven fra Poul Gernes. 

Dekorationen på hegnet vil bestå af flere elementer.  Der vil være den stemningsskabende kunst som kunstnerne er begyndt at male i denne uge. Efterfølgende kommer der portrætter af patienter og personale.  En skoleklasse fra Kildegårdsskolen i Herlev får sit helt eget område, som de skal dekorere i samarbejde med nogle street art kunstnere.  Og der kommer også information om selve byggeriet og kighuller så både børn og voksne kan kigge ind på byggepladsen.

Byggepladshegnet som omgiver byggepladsen, vil flere gange i løbet af byggeperioden ændre placering. Derfor bliver kunstværkerne ikke malet direkte på selve hegnet, men på plader, der kan flyttes rundt i takt med at byggepladshegnet får ny placering. 

 

Redaktør