Så blev Nyt Hospital Herlev indviet

Det blev en fantastisk flot dag onsdag, hvor det nye Akuthus og Kvinde-Barn-Center blev indviet af H.K.H. Kronprinsesse Mary. Se et udpluk af billederne fra dagen.

Vent...

H.K.H. Kronprinsesse Mary, som skulle klippe den røde snor, fik - som traditionen byder - en fin buket af en blomsterpige ved ankomsten til Herlev Hospital.

Akuthuset og Kvinde-Barn-Center tog sig flot ud under en strålende sol. Her beundret af H.K.H. Kronprinsesse Mary, sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke, hospitalsdirektør Anne Jastrup Okkels og regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

Snoren er klippet - Nyt Hospital Herlev er indviet!

Kasper Iversen, professor og konst. ledende overlæge i Akutmodtagelsen, viser gæsterne rundt og fortæller bl.a. om diagnostik i front, som giver patienterne hurtigere diagnoser og behandling.

Rundvisningen gik selvfølgelig også omkring de flotte gårde og haver, som giver lys, luft og noget skønt at kigge på.

Kig med her, hvis du vil gense begivenhden, hvor bl.a. hospitalsdirektør Anne Jastrup holdt tale.

Læs også den pressemeddelelse, som blev sendt ud umiddelbart efter indvielsen. Her kan du bl.a. læse udtalelser fra regionsrådsformanden og hospitalsdirektør Anne Jastrup.