Rejsegilde på nødstrømsanlæg

​Den 14. juni fejrede Nyt Hospital Herlev rejsegilde på hospitalets nye nødstrømsanlæg. Det nye nødstrømsanlæg forventes at blive taget i brug i sommeren 2019.

Vent...

Traditionen tro var kransene hævet over den nye bygning, da håndværkerne fejrede rejsegilde på hospitalets nødstrømsanlæg. Bygherre, byggeledelse og entreprenørens ledelse takkede håndværkerne for veludført arbejde og bød herefter på frokost til alle på byggepladsen.

Det nye nødstrømsanlæg er placeret i forlængelse af den nye sterilcentral og skal rumme otte generatorer.
Det mest synlige tegn på det nye nødstrømsanlæg, bliver en 52 meter høj skorsten, som bliver rejst i august måned.
Når nødstrømsanlægget tages i brug, vil hospitalets livsvigtige funktioner slet ikke bemærke et strømsvigt og på de øvrige funktioner vil der max være en nedetid på 20 sekunder, i tilfælde af strømsvigt.
nodstrom - fra vest.jpg