Rejsegilde på Akuthus og Kvinde-Barn-Center

​Råhuset til den 55.000m2 store udbygning af Herlev Hospital er nu rejst i alle fem etager. Så i dag fejrede vi rejsegilde og sagde tak til de over 100 håndværkere som har bygget råhuset.

I dag nåede vi endnu en vigtig milepæl i byggeriet af Nyt Hospital Herlev, da vi kunne fejre rejsegilde på byggeriet af Akuthuset og Kvinde-Barn-Centeret.
Med en højde på 22 m og en diameter på 110 m er Akuthuset den største af de to cirkelrunde bygninger. Kvinde-Barn-Centeret er lidt mindre med en diameter på 55 m. og en højde på 19 m.

Råhuset til Akuthuset og Kvinde-Barn-Centeret er udført på et år, og til tiden, af over 100 håndværkere. Så det var en glad bygherre der sammen med byggeledelsen og entreprenøren sagde tak til de mange håndværkere.

NytHospitalHerlev - rejsegilde3 -BrittEgeBak.jpgNiels López Krogh Nielsen, senior produktionschef fra NCC, siger tak til NCC´s håndværkere NytHospitalHerlev - rejsegilde4 -BrittEgeBak.jpgProjektleder Jesper Myhr siger tak på bygherres vegne.

NytHospitalHerlev - rejsegilde -BrittEgeBak.jpgSå er der serveret

Byggeriet de kommende måneder

I slutningen af året forsvinder de høje tårnkraner fra byggepladsen og vi går i gang med facaderne.

Til februar begynder byggeriet at den østlige forbindelsesgang som skal koble det nye byggeri sammen med det eksisterende hospital. Og i marts tager vi fat på det indvendige arbejde på Akuthuset og Kvinde-Barn-Centeret.