Nyt Hospital Herlev skal give elever smag for byggeri

​Nyt Hospital Herlev skal introducere Herlevs skoleelever til byggeri og karrieremulighederne i byggebranchen.
I dag indgik Herlev Kommune, Dansk Byggeri og en række Erhvervs- og Tekniske skoler en partnerskabsaftaler, der er startskuddet til et samarbejde om undervisningsforløb for skoleelever på Nyt Hospital Herlevs byggeplads.

Nyt Hospital Herlevs byggeplads dannede i dag rammerne, da Herlevs Borgmester Thomas Gyldal Petersen og repræsentanter fra Dansk Byggeri, Københavns Tekniske skole, Teknisk Erhvervsskole Center og UU-Nord underskrev en Partnerskabsaftale.
Partnerskabet skal blandt andet øge kendskabet til bygge- og anlægsbranchen, hos elever, forældre, lærere og vejledere. Samtidig er der er en forventning om, at partnerskabet også kan bidrage til, at flere unge i Herlev får en praktikplads og gennemfører en ungdomsuddannelse.

En arbejdsgruppe, med repræsentanter fra Herlev Kommune, Dansk Byggeri, Nyt Hospital Herlev og entreprenørerne Jakon og Kemp & Lauritzen, vil i den kommende tid udvikle og planlægge konkrete forløb og aktiviteter for eleverne i det nye skoleår.