Nyt Hospital Herlev indgår kontrakter for knap 1. mia. kr.

​Fredag den 13. november indgår Nyt Hospital Herlev 15 entreprenørkontrakter med en samlet kontraktsum på knap 1. mia. kr.

​Det er et stort og komplekst byggeri som nu går i gang.  Når byggeriet af Nyt Hospital er på sit højeste vil der være over 500 håndværkere på pladsen. Og ikke alene foregår byggeriet i et bymiljø, men projektet skal også gennemføres samtidig med at Herlev Hospital er i fuld drift. Det stiller rigtig store krav til entreprenørerne.

- Med indgåelsen af kontrakterne har vi nået en vigtig milepæl.  Forud ligger der en lang planlægningsproces hvor vi har inddraget både hospitalets medarbejder og patienter, for at sikre at vi med Nyt Hospital Herlev skaber rammerne for en patientbehandling af højeste kvalitet., fortæller Projektdirektør Connie Barfod.

- Derfor er det en stor glæde, at vi nu står med 15 kompetente entreprenører som er klar til at bygge Nyt Hospital Herlev fortæller Connie Barfod, som glæder sig til at samarbejde med entreprenørerne.

81 tilbudsgivere var prækvalificeret
Projektet var udbudt i fag- og storeentrepriser for at sikre at mindre virksomheder også havde mulighed for at byde. Det meget omfattende udbudsmateriale, indeholdt 3D-modeller, mere end 1.500 tegninger og lidt over 1.800 dokumenter. Hele udbuddet foregik digitalt via Byggeweb, hvor entreprenørerne havde adgang til udbudsmaterialet og det var også her de afleverede deres tilbud ved licitationen.

Entreprenører som har indgået kontrakt med Nyt Hospital Herlev:
Råhus: NCC Construction Danmark A/S
Lukning: HS Hansen A/S
Aptering: MT Højgaard A/S
Murer & Gulv: Elindco Byggefirma A/S
Maler: Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S
Skilte: Bentzen Signs A/S og Sign Partner A/S
EL: Instalaciones Inabensa S.A – Spangenberg & Madsen
Elevator: KONE A/S
CTS: Dominus A/S
VVS: Instalaciones Inabensa S.A
Ventilation: Instalaciones Inabensa S.A
Rørpost: Ing. Sumetzberger GMBH
Gartner: F.J. Poulsen´s  Anlægsgartneri A/S
Byggeplads: Loxam A/S
Skurby: ABC Pavlloner A/S​

Fakta:
Herlev Hospital udbygges med ca. 60.000m2 – projektet kaldes Nyt Hospital Herlev.
Der bygges bl.a. et Kvinde-Barn-Center, et Akuthus, en ny Regional Sterilcentral og en udvidelse af​ hospitalets Servicebygning.

Nyt Hospital Herlev forventes at stå færdigt i 2018.