Kom med på rundvisning på byggepladsen

​Søndag den 2. september 2018 kl. 10-13 inviterer vi til rundvisning på Nyt Hospital Herlevs byggeplads.

På rundvisningen kommer du ind i det nye Akuthus og får en fornemmelse af, hvordan den nye Akutmodtagelse kommer til at se ud. Du får også mulighed for, at se de nye sengestuer og grønne gårdrum.

Vent...

Søndag den 2. september kl. 10-13 inviterer Nyt Hospital Herlev til rundvisning på byggepladsen.
Kom med ind og se det nye Akuthus og får en fornemmelse af, hvordan den nye Akutmodtagelse kommer til at se ud. Du får også mulighed for, at se de nye sengestuer og grønne gårdrum.

Mens du venter på, at komme ind på byggepladsen, har du mulighed for, at få en snak med hospitalets direktør og en af regionens politikere.

Vi byder også på en kop kaffe og en småkage.

Rundvisningen er ikke egnet for gangbesværede.  Og børn skal være over 6 år og i følgeskab med en voksen.