Herlev Hospital skal have ny rundkørsel

​Nu begynder etableringen af hospitalets nye rundkørsel og forplads. Det betyder en lang række ændringer i adgangsforholdene til hospitalet hen over sommeren.

Vent...

Bustoppested flyttes
Den 18. juni flyttes bustoppestedet for busserne 161, 30E og 300s mod Rødovre og Ishøj, til nord for hospitalskrydset. Fodgængere til og fra det nye bustoppested skal via Runddyssen og Langdyssen, når de skal til og fra hospitalet.

Parkering 0 lukker
Den 20. juni lukker Parkering 0. Det er fortsat muligt for fodgængere at benytte opgang 12 og 15. Cykelparkeringen ved de to indgange bliver også bibeholdt.
Alle billister henvises til hospitalets øvrige P-pladser.
Patienttransport til stråleterapien henvises til opgang 51 og Taxier henvises til opgang 104.
Parkering 0 forventes at åbne igen i foråret 2019.

lukning af Po.jpg

Den gamle rundkørsel lukker
Den 13. juli lukker den gamle rundkørsel og vejen langs Livsrums byggeplads bliver dobbeltrettet.
Det er forsat muligt for fodgængere og cykler at komme hen til opgang 12 og 15 via Runddyssen og Langdyssen.

lukning af rundkorsel.jpg

Cyklister og fodgængere
Cyklister og fodgængere til og fra Herlev Ringvej skal via Runddyssen og Langdyssen når de skal til og fra hospitalet.

Åbning af den nye rundkørsel
Den nye rundkørsel forventes at åbne september 2018.