Egetræer flyttet i nattens mulm og mørke

​I nat flyttede vi ti af vores store egetræer. Tæerne blev flyttet med intakt krone og rodnet og skal genbruges i landskabsarbejdet i Nyt Hospital Herlev.

Ti egetræer til de nye haver
​​​​​En række af vores gamle egetræer stod i vejen for det nye byggeri. Men i stedet for at fælde de store flotte træer, genbruger vi træerne, så de bliver en del af Nyt Hospital Herlevs haver og gårde.

Træerne skal ikke plantes igen, men når det nye byggeri står klar, skal de ti egetræer ligge i de nye grønne gårde og haver. Her bliver egetræerne en naturlig skulptur i landskabet, som ikke alene inviterer til leg og bevægelse, men bidrager også til øget insekt- og fugleliv.

Fordi træerne blev flyttet med både krone og rodnettet intakt, krævede flytningen en stor blokvogn. Derfor foregik flytningen om natten.