Ny P-plads med grønne områder

Nu begynder etablering af en ny P-plads. Vi ser frem til, i uge 52, at kunne indvie den nye parkeringsplads der etableres med mindre grønne områder og helt ny belysning.

Vi er i dag begyndt at etablere en stor P-plads med 450 pladser og grønne områder. P-pladsen er den første forsmag på hvordan vi fremover, og i forbindelse Nyt Hospital Herlev, ønsker at tænke grønne arealer ind i vores anlægsprojekter.

Den nye P-plads etableres vest for hospitalet hvor der tidligere har været en stor grusparkering. Når den nye P-vest står færdig kan patienter, pårørende og personale glæde sig over en nyanlagt P-plads som kommer til at fremstå indbydende med mindre grønne områder, samt en helt ny belysning. P-pladsen etableres med en grov asfalt som skal sikre at vandet løber væk overfladen.

Arbejdet påbegyndes i Uge 46, hvor entreprenørerne vil starte op. Det betyder at parkering på den nuværende P-vest i anlægsperioden vil være begrænset. Men at der arbejdes i skrivende stund på at etablere erstatnings parkering nord for hospitalet.